58χρονος «δήθεν¨μεσίτης στη Θεσσαλονίκη εξαπατούσε τους ενοικιαστές

22 Μάϊου 201319:55

Εξιχνιάστηκαν δεκαοκτώ περιπτώσεις απάτης σε βάρος υποψήφιων ενοικιαστών ακινήτου που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 58χρονος παρουσιάζονταν σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ως υποψήφιος ενοικιαστής αποσπούσε τα κλειδιά των υπό ενοικίαση διαμερισμάτων και στη συνέχεια, προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη τους, αποσπούσε χρηματικά ποσά – μισθώματα από πολίτες, που έβρισκε ο ίδιος κααι ενδιαφέρονταν να ενοικιάσουν τα εν λόγω διαμερίσματα.

Συγκεκριμένα, εξακριβώθηκε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, εξαπάτησε δεκαοκτώ (18) άτομα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αποσπώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.600 ευρώ. Επιπρόσθετα την 05-02-2013 κατέθεσε σε Τραπεζικό Κατάστημα επιταγή ύψους (15.000) ευρώ, όπου διαπιστώθηκε από την έρευνα ότι είναι πλαστή.

Επίσης, σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμεί διάταξη επιβολής περιοριστικών όρων του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]