Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα χωρίσουν το μήνα Οκτώβριο

2 Οκτωβρίου 201816:39

Ταύρος

Το μήνα αυτό η ανάδρομη Αφροδίτη στον έβδομο οίκο, δηλαδή αυτόν των σχέσεων μάλλον δεν υπόσχεται και τα καλύτερα. Αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να φέρει διαμάχες, καβγάδες, διαπληκτισμούς, ζήλιες, τάσεις για κτητικότητα και πλήρη διάσταση απόψεων. Αν δεν πάρετε κάποια μέτρα, ή αντίμετρα η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική.

Καρκίνος

Νιώθετε απομονωμένοι με το σύντροφό σας; Ότι άλλα θέλετε και άλλα προκύπτουν εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας; Αυτό συμβαίνει γιατί η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας γεγονός που αποσυντονίζει  κυρίως τη σεξουαλική σας ζωή! Αν προσπαθήσετε, ίσως και να καταφέρετε να επαναφέρετε το πάθος σας. Αν όχι, τότε μάλλον η σχέση θα αρχίσει να σιγοσβήνει!

Ζυγός

Αρχικά χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα. Οι πλανήτες όμως προειδοποιούν ότι ευτυχισμένα δεν προβλέπονται αν συνεχίσετε να φθείρεστε σε κάποια τοξική σχέση. Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, εντείνουν την τάση σας για προσωπική, αλλά και οικονομική ελευθερία. Προσοχή αν αποφασίσετε να χωρίσετε και σας «δένουν» κοινά περιουσιακά στοιχεία. Η κατάσταση μπορεί να αποβεί έκρυθμη.

(πηγή: marieclaire.gr)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr