Απολυμαίνονται τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης λόγω κορωνοϊού

13 Μαρτίου 202009:00

Για προληπτικούς λόγους στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού απολυμαίνονται τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση tvn KTEΛ:

Η καθαριότητα και απολύμανση του στόλου μας αποτελούν προτεραιότητα για την ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε..

Η τήρηση βασικών κανόνων υγιεινής και η ψυχραιμία συνιστούν τα πιο αποτελεσματικά μέτρα για τη πρόληψη της εποχικής γρίπης, όπως και του κορωνοϊού 2019n-CoV.

Στο πλαίσιο εφαρμογής επιπρόσθετων μέτρων προστασίας από τον νέο ιό, τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες, απολυμαίνουν καθημερινά το εσωτερικό των λεωφορείων με ειδικό σπρέι, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, ιδιαίτερα τις χειρολαβές, τις πόρτες και άλλα σημεία της καμπίνας, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο ενεργειών μεταφορέων.

Τα μέτρα απολύμανσης που λάβαμε εξαρχής, εντείνονται και πλέον προχωρούμε σε προληπτική απολύμανση των λεωφορείων με ειδικά σκευάσματα και απολυμαντικά αντισηπτικά, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και από εξειδικευμένα εξωτερικά συνεργεία με πιστοποιήσεις.

Παράλληλα, απολυμάνθηκαν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι των σταθμών για προληπτικούς λόγους, ώστε όλα τα λεωφορεία μας, αλλά και οι χώροι αναμονής-εργασίας της εταιρείας να είναι ασφαλείς τόσο για το επιβατικό κοινό, όσο και για τους εκατοντάδες εργαζόμενους μας.

Στο τέλος κάθε απολύμανσης, το εξωτερικό συνεργείο παραδίδει βεβαίωση απολύμανσης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr