Δίωρος αποκλεισμός του αεροδρομίου «Μακεδονία» από αγρότες

5 Φεβρουαρίου 201620:51

Σε δίωρο αποκλεισμό του αεροδρομίου «Μακεδονία» προχώρησαν από τις 19.00 το βράδυ αγρότες και κτηνοτρόφοι, οι οποίοι έχουν «κατασκηνώσει» με τα τρακτέρ τους στη διασταύρωση που οδηγεί στον αερολιμένα, με τη μόνη είσοδο και έξοδο από αυτό να γίνεται μέσω του παρακείμενου καζίνο.

Μέλη του μπλόκου δεν αποκλείουν να μείνουν στο σημείο και περισσότερη ώρα.

Στο μεταξύ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συντονιστής του μπλόκου, Χαράλαμπος Γαλανόπουλος επεσήμανε ότι το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι «θα ξεκινήσουμε προς το κτήριο αναχωρήσεων του “Μακεδονία”, χωρίς να εμποδίζουμε τον κόσμο που θέλει να προσεγγίσει το αεροδρόμιο, και θα μοιράσουμε ελιές και γάλα στους πολίτες, ενημερώνοντάς τους για τους λόγους που τόσο καιρό βρισκόμαστε στο δρόμο».

Μετά την κινητοποίηση θα ακολουθήσει η γενική συνέλευση των συμμετεχόντων στο μπλόκο, προκειμένου να οριστεί εάν τελικά θα προχωρήσουν σε 24ωρο αποκλεισμού του «Μακεδονία» την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016.

Πηγή: naftemporiki.gr

Αρθρογράφος

mm
Ανδριανή Λοϊζίδου
Η Ανδριανή έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Νομική στο Cambridge της Αγγλίας. Έχει δουλέψει σε διεθνούς φήμης εκδοτικούς οίκους και έχει διδάξει Αγγλικό Δίκαιο σε Ακαδημαϊκό επίπεδο.