Επιδιορθώθηκε η βλάβη στο δίκτυο υψηλής τάσης στη Χαλκιδική

12 Ιουλίου 201913:52

Επιδιορθώθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι της Παρασκευής η βλάβη στη Γραμμή Μεταφοράς Υψηλής Τάσης 150 kV Μουδανιών – Κασσανδρείας, η οποία προκλήθηκε από τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική, όπως ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, στις 11.28  επιδιορθώθηκε η βλάβη στη Γραμμή Μεταφοράς Υψηλής Τάσης στη Χαλκιδική.

Η ηλεκτροδότηση στο Δίκτυο Υψηλής Τάσης στην περιοχή Κασσανδρείας κατά τον ΑΔΜΗΕ έχει ομαλοποιηθεί και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και στο Δίκτυο Μέσης και Χαμηλής Τάσης του ΔΕΔΔΗΕ.

Ο ΑΔΜΗΕ σημειώνει ότι χάρη στην ταχύτατη κινητοποίηση του μηχανισμού του ΑΔΜΗΕ και των συνεργατών του η βλάβη επιδιορθώθηκε νωρίτερα σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Η φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική άφησε πίσω της επτά νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης είχε γίνει γνωστό πως έχασαν τη ζωή τους έξι άτομα, ανάμεσά τους δύο παιδιά. Πρόκειται για δύο υπηκόους Ρωσίας, δύο Τσεχίας και δύο Ρουμανίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης εντοπίστηκε ανοικτά της Νέας Καλλικράτειας σορός, η οποία ανήκει στον 62χρονο ψαρά που αγνοείτο μετά το πέρασμα της θεομηνίας, με τον αριθμό των θυμάτων να ανεβαίνει στα επτά.

Σύμφωνα με νέα βίντεο και μαρτυρίες κατοίκων, η κακοκαιρία σάρωσε τη Χαλκιδική σε λίγα μόλις λεπτά.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]