Ευρωπαϊκό πόλο γυναικών: Τα σενάρια της οκτάδας για την Εθνική

18 Ιανουαρίου 202011:09

Η Εθνική ομάδα πόλο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (19/01) την Ρωσία και εάν επικρατήσει θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του Α’ ομίλου του ευρωπαϊκού. Τα δεδομένα για τα χιαστί ματς.

Μετά από την ήττα από την Ουγγαρία τα πράγματα για την Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών έχουν γίνει ξεκάθαρα. Τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά τον δικό της όμιλο αφού στον άλλο έχουμε πολλά σενάρια και όλα θα κριθούν την Κυριακή (19/01).

Η Εθνική αντιμετωπίζει τη Ρωσία στο τελευταίο ματς του ομίλου και θέλει μόνο νίκη για να καταλάβει τη δεύτερη θέση, σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα οι Ρωσίδες θα τερματίσουν εκείνες δεύτερες και η Ελλάδα τρίτη.

Εάν η αντιπροσωπευτική ομάδα τερματίσει δεύτερη θα παίξει με τον τρίτο του άλλου ομίλου, ενώ εάν είναι τρίτη θα παίξει με το δεύτερο. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Την Κυριακή διεξάγονται δύο αναμετρήσεις οι οποίες θα κρίνουν τις συγκεκριμένες θέσεις στον δεύτερο όμιλο.

Η Ελλάδα εάν βγεί δεύτερη θα παίξει με τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γαλλία και την Ιταλία οι οποίες έχουν από έξι βαθμούς. Σε περίπτωση που ηττηθεί από την Ρωσία και τερματίσει τρίτη θα παίξει με τον ηττημένο του ντέρμπι ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ισπανία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ

Α ΟΜΙΛΟΣ

Ουγγαρία 12

Ρωσία 9

Ελλάδα 9

Σλοβακία 3

Κροατία 3

Σερβία 0

Β ΟΜΙΛΟΣ

Ολλανδία 12

Ισπανία 12

Ιταλία 6

Γαλλία 6

Ισραήλ 0

Γερμανία 0

sport24.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr