Φιλανθρωπική έκθεση με πορτρέτα… «φυλακισμένων» στη Θεσσαλονίκη

7 Ιουνίου 201616:30

Το Locked, η πρώτη εταιρεία με δωμάτια απόδρασης που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, φιλοξένησε φέτος το πρότζεκτ του δημοσιογράφου Ευθύμιου Σαββάκη, με προσωπικότητες της πόλης να «φυλακίζονται» κάθε Τετάρτη στα… δωμάτια απόδρασης και να απολαμβάνουν την πιο περίεργη συνέντευξη που έχουν δώσει ποτέ (http://locked.gr/locked-wednesday-guests/).

etkhesh-portreta-fulakismenwn-afisaΗ πρώτη στήλη συνεντεύξεων στον κόσμο που πραγματοποιείται σε έναν τέτοιο χώρο μεταφέρεται στο Toms Flagship Thessaloniki, όπου τα πορτρέτα των 42 «φυλακισμένων» (δια χειρός Έλιας Πατάγου, Γιώργου Πλανάκη, Ευάγγελου Δημόπουλου και Νικολέτας Σαββάκη) θα εκτεθούν την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 19:00 σε μία φιλανθρωπική έκθεση – πάρτι!

Παράλληλα, την ίδια ημέρα η ομάδα του Locked θα μαζέψει καινούρια παιδικά βιβλία και παιχνίδια για να ενισχύσει το έργο της “Η ΛΑΜΨΗ” στο Παιδοογκολογικό τμήμα του Ιπποκρατείου και του ΑΧΕΠΑ. Ένα ξεχωριστό πρότζεκτ με έναν ακόμα πιο ξεχωριστό σκοπό!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr