Γοητευτικό βλέμμα: 5 tips για φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα

10 Μαρτίου 201613:00

Είτε έχεις μικρά μάτια και θέλεις να δείχνουν κάπως μεγαλύτερα, είτε έχουν ιδανικό μέγεθος και θέλεις να τα τονίζεις παραπάνω, καλό είναι να ακολουθείς τα σωστά βήματα για το μακιγιάζ σου. Άλλωστε, να θυμάσαι πως μπορεί τα beauty trends να αλλάζουν συνεχώς, αλλά ένα εντυπωσιακό βλέμμα κλέβει πάντα τις εντυπώσεις.

Ποια είναι όμως, τα βήματα που θα σου χαρίσουν μεγάλα και φωτεινά μάτια;

1. Χρησιμοποίησε μία ματ nude σκιά στα καπάκια των ματιών

Είναι ένα πολύ χρήσιμο προϊόν που αποτελεί την ιδανική βάση για κάθε μακιγιάζ σου. Μπορείς να εφαρμόσεις την ουδέτερη σκιά που θα επιλέξεις με ένα πινέλο ή με το δάχτυλο.

2. Εφάρμοσε σωστά το eyeliner

Χρησιμοποίησε ένα eyeliner σε ανοιχτή καφέ απόχρωση και σχεδίασε τη γραμμή στο βλέφαρό σου από την εσωτερική γωνία μέχρι την εξωτερική. Μπορείς να δοκιμάσεις να εφαρμόσεις το προϊόν σου και στο κάτω βλέφαρο. Προτίμησε μία πιο λεπτή γραμμή.

3. Ένα λευκό μολύβι στα κάτω βλέφαρα θα αναδείξει τα μάτια σου

Αν σου φαίνεται αρκετά σκούρο το μαύρο ή το καφέ μολύβι για τη γραμμή των κάτω βλεφάρων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λευκό ή nude μολύβι, για να φωτίσεις την περιοχή των ματιών κι έτσι να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά.

4. Δημιούργησε βάθος

Εφάρμοσε ακόμη μια σκιά πάνω από τη βάση σου έναν ή δύο τόνους πιο σκουρόχρωμη και άπλωσέ τη καλά με το δάχτυλο.

5. Δώσε μεγάλη προσοχή στις βλεφαρίδες

Όσο πιο μακριές και έντονες είναι οι βλεφαρίδες σου, τόσο πιο φωτεινά και μεγάλα δείχνουν τα μάτια σου. Φρόντισε να αυξήσεις την καμπυλότητά τους με ένα ψαλιδάκι και στη συνέχεια, εφάρμοσε δύο καλές στρώσεις από τη μάσκαρά σου.

Πηγή: joytv.gr

Αρθρογράφος

mm
Ανδριανή Λοϊζίδου
Η Ανδριανή έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Νομική στο Cambridge της Αγγλίας. Έχει δουλέψει σε διεθνούς φήμης εκδοτικούς οίκους και έχει διδάξει Αγγλικό Δίκαιο σε Ακαδημαϊκό επίπεδο.