Με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση στη Βουλή

29 Απριλίου 202011:58

Σε πρωτόγνωρες συνθήκες συνεδριάζει σήμερα η Βουλή

Στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, κρίθηκε σκόπιμο η ακρόαση των εμπλεκόμενων φορέων να γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η προετοιμασία για την υλοποίηση της συνεδρίασης είχε γίνει από τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στη μετάδοση της εικόνας.

Σοβαρές «επιπλοκές» δεν υπήρξαν, αν και κάποια στιγμή ακούστηκε ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βλάχος να αναρωτιέται «ποιος μιλάει τώρα;». Μόνον με τη σύνδεση του Περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονίας και προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών Απόστολου Τζιτζικώστα υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα στον ήχο κι έγιναν προσπάθειες για την αποκατάστασή του. 

Σημειώνεται ότι από τις 4 Μαΐου, σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, η Βουλή επανέρχεται σε συνθήκες κανονικότητας, καθώς θα υπάρξει σταδιακή αύξηση της συμμετοχής των βουλευτών στις συζητήσεις των νομοσχεδίων.

Παράλληλα, θα συνεδριάζει τρεις φορές την εβδομάδα η Ολομέλεια για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

 

 

cnn.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr