Περισσότερα από 780 κιλά οστράκων κατασχέθηκαν στα Ν. Μουδανιά

5 Μαρτίου 201820:45

Επτακόσια ογδόντα δύο κιλά (782kg) όστρακα του είδους «Γυαλιστερή», εντόπισαν και κατέσχεσαν, χθες το βράδυ, στελέχη της Λιμενικής Αρχής στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση στελεχών της Λιμενικής Αρχής Ν. Μουδανιών και στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, ακινητοποίησαν στην Εθνική οδό Κασσάνδρειας ? Νέων Μουδανιών, όχημα τύπου ΒΑΝ έμφορτο με σαράντα έξι (46) σάκους με όστρακα του είδους «Γυαλιστερή».

Όπως διαπιστώθηκε ο 48χρονος οδηγός του οχήματος δεν κατείχε το προβλεπόμενο αποδεικτικό ? παραστατικό (δελτίο καταγραφής) που έπρεπε να συνοδεύει τα όστρακα από τη συλλογή τους μέχρι την τελική διάθεση τους στο εμπόριο, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκε από την αρμόδια διεύθυνση Κτηνιατρικής Π.Ε.Χ. ότι απαγορεύεται η συγκομιδή των ανωτέρων οστράκων στην περιοχή της Κασσάνδρειας.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης κατασχέθηκε η ποσότητα των οστράκων και κινήθηκε η διαδικασία διοικητικών κυρώσεων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]