Πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών

22 Σεπτεμβρίου 201809:45

Η τελετή θεμελίωσης του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, από τον πρεσβύτερο της ενορίας Ν.Μουδανιών παρουσία του Δημάρχου Ν.Προποντίδας κ.Εμμανουήλ Καρρά, της Βουλευτή κ. Σωτηρίας Βλάχου, των αντιδημάρχων κ. Κωνσταντίνο Κοκκινίδη, Γεώργιο Μπομπότα και Γιάννη Καραπανταζή, του προέδρου της Δ.Κ.Ν.Μουδανιών κ. Νικόλαο Θεργιό, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Αντρέα Λέλεκα, της Σχολικής Συμβούλου Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής Ραχήλ Μαρτίδου, της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων Α/θμιας Εκπαίδευσης Ζωής Χριστέλη, υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, εκπροσώπων της αναδόχου εταιρίας, εκπροσώπων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και παρουσία μαθητών και δασκάλων.

Επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας προσπαθώντας να τους παρέχουμε ένα ασφαλές και σύγχρονο χώρο εκπαίδευσης. Το 4ο Νηπιαγωγείο Ν.Μουδανιών είναι ένα από τα τρία νηπιαγωγεία που κατασκευάζονται ήδη στο Δήμο μας και ως εκπαιδευτικός είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιαυτό. Οι εργασίες κατασκευής του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Καλλικράτειας και το 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Με συντονισμένες προσπάθειες θα συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει και αυτό το αποδεικνύει και η ένταξη κατασκευής του 3ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Κεντρική Μακεδονία”.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]