Θεσσαλονίκη: Έκκληση για βοήθεια σε έναν “μικρό πρίγκηπα” που νοσηλεύεται και πρέπει να χειρουργηθεί

12 Φεβρουαρίου 202009:49

Τη βοήθεια όσων έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν προκειμένου ένας “μικρός πρίγκηπας” να σωθεί, ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΑΥΘ, “η οικογένεια του μικρού Αριστοτέλη Θρήσκου ο οποίος είναι 1,5 έτους και διαγνώσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από σάρκωμα EWING στο πόδι”.

“Ο μικρός θα χειρουργηθεί από τον κύριο Gosheger στο νοσοκομείο του Muenster στην Γερμανία. Το κοστολόγιο ανέρχεται στις 136.000€”, γνωστοποιεί επίσης η Ένωση ζητώντας από όσους μπορούν να βοηθήσουν να το πράξουν.

Η ανάρτηση της ΕΑΥΘ:

Μικρός πρίγκιπας

Τις τελευταίες ώρες ζήτησε την βοήθεια μας η οικογένεια του μικρού Αριστοτέλη Θρήσκου ο οποίος είναι 1,5 έτους και διαγνώσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από σάρκωμα EWING στο πόδι. Ο μικρός θα χειρουργηθεί από τον κύριο Gosheger στο νοσοκομείο του Muenster στην Γερμανία. Το κοστολόγιο ανέρχεται στις 136.000€.

Όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε να βοηθήσετε, οι καταθέσεις για τον μικρό Αριστοτέλη θα γίνονται στον λογαριασμό του “Μικρού Πρίγκιπα”, στην

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : 6115-145359 – 965
ΙΒΑΝ : GR8201711150006115145359965
Αιτιολογία κατάθεσης : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΘΡΗΣΚΟΣ

Απαραίτητα θα αναγράφεται η αιτιολογία κατάθεσης.

Ας κρατήσουμε όλοι το χέρι του μικρού μας πρίγκιπα που μας έχει ανάγκη.

thestival.gr
 
 
 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]