Τζιτζικώστας σε Τσίπρα: Η Δημοκρατία δεν είναι γραβάτα για να τη φοράς μόνο όποτε βολεύει

10 Ιουλίου 201817:28

Στον Αλέξη Τσίπρα απαντά με δήλωσή του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σχετικά με τα όσα ανέφερε χθες ο πρωθυπουργός για τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανίων Βορείου Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη στάση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, σημειώνοντας ότι ενώ ως βουλευτής της Ν.Δ. και μέλος του τομέα εξωτερικών υποθέσεων ήταν στη «γραμμή» του Βουκουρεστίου, του Κώστα Καραμανλή, τώρα είναι απέναντι στη σύνθετη ονομασία.

«Οι θέσεις και οι απόψεις μου ήταν και παραμένουν πάντα σταθερές. Το να με κατηγορεί ο κ. Τσίπρας για υποκρισία δεν θα το σχολιάσω, το αφήνω στην κρίση των Ελλήνων πολιτών, που θυμούνται και ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι οι υποκριτές σ’ αυτή τη χώρα» τονίζει ο κ. Τζιτζικώστας και προσθέτει:

«Ακριβώς το ίδιο όμως πιστεύω ότι πρέπει να κάνει και ο Πρωθυπουργός με τη ‘συμφωνία’ του με τα Σκόπια: Να τη θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού είτε με δημοψήφισμα, είτε με εκλογές. Είναι ο μόνος δίκαιος και δημοκρατικός δρόμος. Άλλωστε, η Δημοκρατία δεν είναι γραβάτα για να τη φοράς μόνο όποτε βολεύει».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]